avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate Marginean ioan cristian

Activitate Marginean ioan cristian

Livius Laslau a scris:

Bună seara!
Dacă montajul s-a realizat pe persoană fizică, puteți sesiza ANPC. În paralel, vă recomand să luați legătura cu un avocat.
Succes și numai de bine!

Multumesc mult
Bună ziua
Am pus tâmplărie pvc de la Salamander bluEvolution92 în valoare de 15300€ și s-au curbat până la 10mm !
În urma discutilor a venit reprezentantul Salamander pe România și le-a examinat în urma căruia Salamander zice schimbarea tâmplăriei . Eu am transmis firmei ca așa se schimbă tâmplăria cu o clauză penală atașată de 20000€ și reparația integrală a casei și nu peteceli reparați la spaleti pentru siguranța mea în cazul unor noi defecțiuni în care necesită schimbul de tâmplărie din nou , ca se vor pune alte materiale de calitate . La această informație transmisă firmei de tâmplărie sant anunțat ca vine inginerul cu directorul firmei . Dm director îmi spune ca nu se schimba nimic ptr ca nu are alte obtiuni și ca iei atata pot ( asta la cel mai mare pret din județ firma atâta poate !) ca o să-mi dea bani toți înapoi și o să-și ia tâmplăria și să-mi fac cu alți , eu i-am spus ca nu se poate așa ceva , pe bani ăștia nu pot să fac altele la ora asta ( tâmplăria a fost pusă cu un an în urmă și acum la finisaj am constatat ca sant curbate și sticla este curbată după tâmplărie ) iar dm director îmi spune ca altceva nu se face dacă accept bine sau să-mi dea o despăgubire de x € și să accept tâmplăria așa cum este fără nici o intervenție .
Ce se poate face ?
Eu vreau geamuri cum mi s-au propus la oferta de la ei premium ptr ca așa le-am și plătit .
Cum pot recupera o factura cu chitanța pentru care am plătit și nu am primit nimic?
Am cumpărat cherestea
Am plătit un avans de 5000 roni și 37195 roni rest de plata după ce mi-a adus cheresteaua in curte cu înțelegerea de a-mi trimite pe telefon chitanța cu factura pentru bani

Problema este mai mare
In Ianuarie găsesc pe olx anunt pentru cherestea sun ne înțelegem și m-a deplasez la fata locului
Cad ce cherestea face totul ok și barem palma pentru 1250 roni pe M cub la ( Lete Corni Grinzi și Clești 24,5 M cubi ) iar la Scandura 1100 roni pentru 5 m cubi și 1200 roni pentru alți 5 M cubi
Ne înțelegem la calitate clasa A fără coaja pe material fără culoare roșie fara găuri de insecte și fara culoare vânata fără copturi și lemnul sa fie din material verde nu uscat in picioare .
La sosirea materialului îl basculează in curte ii dau bani sotiei administratorului de debitare cherestea pentru ca dansa a venit cu șoferul de camion (Transportul era inclus in preț) și rămâne să-mi trimită chitanța și factura pe telef
Acum o daula întors , îl sun pe patronul firmei și îmi spune ca la cine am dat bai să-mi dea factura .
Materialele sant subdimensionate cu care 4. 5 mm pe latura ( exp cote date si pe avizul de însoțire al marfi primit 0,150mm/0,070 iar in realitate este de 0,145/0,065 ) Scandura este de 22 mm. Fata de 25 mm cât trebuia sa fie și 60% este cu coaja pe o latura
Diferența de dimensiuni este de 3,5 M cubi
Ce pot face in cazul asta să-mi recuperez diferența de 3,5 M cubi iar Scandura nu o pot folosi la nimic
Un sfat va rog !