Bună ziua
Am pus tâmplărie pvc de la Salamander bluEvolution92 în valoare de 15300€ și s-au curbat până la 10mm !
În urma discutilor a venit reprezentantul Salamander pe România și le-a examinat în urma căruia Salamander zice schimbarea tâmplăriei . Eu am transmis firmei ca așa se schimbă tâmplăria cu o clauză penală atașată de 20000€ și reparația integrală a casei și nu peteceli reparați la spaleti pentru siguranța mea în cazul unor noi defecțiuni în care necesită schimbul de tâmplărie din nou , ca se vor pune alte materiale de calitate . La această informație transmisă firmei de tâmplărie sant anunțat ca vine inginerul cu directorul firmei . Dm director îmi spune ca nu se schimba nimic ptr ca nu are alte obtiuni și ca iei atata pot ( asta la cel mai mare pret din județ firma atâta poate !) ca o să-mi dea bani toți înapoi și o să-și ia tâmplăria și să-mi fac cu alți , eu i-am spus ca nu se poate așa ceva , pe bani ăștia nu pot să fac altele la ora asta ( tâmplăria a fost pusă cu un an în urmă și acum la finisaj am constatat ca sant curbate și sticla este curbată după tâmplărie ) iar dm director îmi spune ca altceva nu se face dacă accept bine sau să-mi dea o despăgubire de x € și să accept tâmplăria așa cum este fără nici o intervenție .
Ce se poate face ?
Eu vreau geamuri cum mi s-au propus la oferta de la ei premium ptr ca așa le-am și plătit .
Bună seara!
Dacă montajul s-a realizat pe persoană fizică, puteți sesiza ANPC. În paralel, vă recomand să luați legătura cu un avocat.
Succes și numai de bine!
Bună seara!
Dacă montajul s-a realizat pe persoană fizică, puteți sesiza ANPC. În paralel, vă recomand să luați legătura cu un avocat.
Succes și numai de bine!