avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... vicii locuinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

vicii locuinta

buna ziua. am cumparat o casa in 2014 si de atunci am descoperit vicii de constructie. am schimbat incalzirea in pardoseala, cu una electrica , acum am descoperit ca facem igrasie pe perete de la geamuri, banuim noi ca nu sunt puse bine. noi am cumparat casa de la proprietari , nu de la firma de constructie. cum se procedeaza pentru a ne remedia proprietarii defectiunile?
multumesc
Cel mai recent răspuns: feliciaburducea , utilizator 16:10, 14 Ianuarie 2017
Ați adus la cunoștința vânzătorilor existența viciilor?
Finisajele ;termopanele ; au garantie 2ani de la data receptiei constructiei . Daca nu aveti o garantie stipulata in contractul de vanzare cumparare sau act aditional de garantie a interioului locuintei sunteti buni de plata . Si eu am trecut prin ceva asemanator .
buna ziua . multumesc pt raspuns. cum ati remediat situatia cu geamurile? exista o firma care face treaba ca lumea, macar sa stim ca dam bani, dar se rezolva? sticla am schimbat-o noi la geamuri ca fiind multe geamuri, consuma mult centrala electrica cu sticla simpla, dar sa schimbam tamplaria cu totul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil cumparat de la dezvoltator Maria Goarza Maria Goarza Buna seara Am cumparat un imobil (casă) in anul 2017 prin credit imobiliar, La semnarea contractului am intrat in posesia planului de construcție a ... (vezi toată discuția)
Achiziție imobil nou/ asigurare garantie Genioara Genioara Am cumparat o casa in 2018 de la o persoană fizică (casa a fost construită de acesta). Din momentul în care ne-am mutat am avut tot felul de probleme: cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)