avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate Roxanacolea99

Activitate Roxanacolea99

Bună seara, o cunoștință este deținut în penitenciarul baia mare, de a lungul sentinței a fost mutat din penitenciar În penitenciar ( nu știu motivul, dar cu siguranță exista unul) a fost închis pe data de 17.08.2017 pentru tentativa de omor și tâlhărie cu o pedeapsa de 8 ani și 6 Luni. Teoretic ar fi eligibil pentru liberarea conditionata dar după 4-5 cereri de eliberare și raspuns pozitiv din partea comisiei judecătorii ii resping cererea și ii fixează următorul termen pentru a face din nou cerere cu câte 5-6 Luni distanta. Este normal asa ceva? Exista o limita de respingeri? Am văzut ca I se pun avocați din oficiu stagiari care au minimul de experienta. Ce se poate face?
Nu sunt minori

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

buna ziua.
dosarele de divort, mai ales daca exista si minori, sunt confidentiale si nu se publica pe portal.

Bună ziua,

Dosarul meu cu numărul 8513/314/2020 nu se regăsește nicăieri pe internet, deși am avut mai multe procese, este vorba de un divorț prin acord, ieri am avut ultimul(sper) iar doamna mi-a spus sa ma uit online pe portalul site-ului www.curteadeapelcluj.ro sa vad soluți...deși în afara de acesta am luat la "puricat" toate site-urile ce conțin informații despre dosare nu am găsit nimic. Dacă găsește cineva ceva va rog sa-mi comunicați soluția. Mulțumesc