avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Dosarul meu cu numărul 8513/314/2020 nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Dosarul meu cu numărul 8513/314/2020 nu se regăsește ...

Bună ziua,

Dosarul meu cu numărul 8513/314/2020 nu se regăsește nicăieri pe internet, deși am avut mai multe procese, este vorba de un divorț prin acord, ieri am avut ultimul(sper) iar doamna mi-a spus sa ma uit online pe portalul site-ului www.curteadeapelcluj.ro sa vad soluți...deși în afara de acesta am luat la "puricat" toate site-urile ce conțin informații despre dosare nu am găsit nimic. Dacă găsește cineva ceva va rog sa-mi comunicați soluția. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:16, 14 Aprilie 2022
buna ziua.
dosarele de divort, mai ales daca exista si minori, sunt confidentiale si nu se publica pe portal.
Nu sunt minori

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

buna ziua.
dosarele de divort, mai ales daca exista si minori, sunt confidentiale si nu se publica pe portal.

Sunati la arhiva instantei si interesati va de solutie. Veti primi la adresa de domiciliu hotararea motivata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultima surpriza in "divort complicat" ionut c ionut c Scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am avut probleme cu internetul ! Acum,cand s-a rezolvat ,am dat de alta surpriza executata de judecatoria calarasi-- ... (vezi toată discuția)
Aflare rezultat proces divort 2007 Danuzza72 Danuzza72 Cum pot afla rezultatul unui proces de divort intre terte parti , inceput in 2007? (vezi toată discuția)
Am lipsit la divort bogdan35 bogdan35 Buna ziua,as dori sa ma sfatuiasca si pe mine cineva in legatura cu divort! Eu si sotia mea am hotarat de comun acord sa divortam(suntem casatoriti de 10 ani ... (vezi toată discuția)