avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ultima surpriza in "divort complicat"
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ultima surpriza in "divort complicat"

Scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am avut probleme cu internetul ! Acum,cand s-a rezolvat ,am dat de alta surpriza executata de judecatoria calarasi-- a disparut dosarul din baza de date de pe portal just.ro !!!!!! Nu il pot accesa si pace! Gasesc dosarul cu nr. precedent si pe cel cu nr. urmator dar 6145/202/2007 (nr unic de dosar) nu. Sa fie cumva o legatura cu faptul ca am facut ca in cadrul procesului sa se abtina judecatoerea ce imi mai judecase divortul si il respinsese ca nefondat?? Unde ar trebui sa ma adresez pentru a putea accesa dosarul iar de pe net? Faptul ca a fost scos de pe net poate avea o influenta asupra desfasurarii recursului, in sensul de a incerca fosta sotie sa aranjeze "pierderea citatiei" si eu sa nu stiu cand este judecat procesul, sau si mai rau.sa poata fi luat dosarul de un anume judecator de la C . A . Bucuresti?
Inca odata mii de multumiri celor care ne dau un sfat!

Cel mai recent răspuns: ionut c , utilizator 08:19, 20 Iunie 2008
la recurs eu stiu ca dosarul se muta la instanta unde se va judeca recursul.
nu cred ca ai de ce sa te sperii.
cauta-l cu acelasi numar la instanta care va judeca recursul
In ultimele zile portalul instantelor nu a functionat sau a functionat prost (mai bine zis, si mai prost ca de obicei). Pentru orice problema legata de dosar trebuie sa va adresati instantei pe al carui site nu se regaseste dosarul si puteti solicita informatiile legate de termene si de la arhiva. Cred ca doar in cazul in care nu se regaseste dosarul in arhiva ar trebui sa va impacientati.

Asa cum spunea si Modar, daca s-a exercitat o cale de atac, dosarul pleaca in mod automat la instanta superioara insa informatia ar trebui pastrata si pe situl instantei de fond.
Nu va speriati. Unele instante, dupa solutionarea dosarului, il sterg dupa pagina de internet. Exemplu: tribunalul Sibiu! Dar la fel de adevarat este ca potalul merge atat de greoi uneori de iti scoate peri albi. Mai cautati peste cateva zile. Oricum, faptul ca nu il regasiti pe internet, nu inseamna nimic, dosarul exista ca atare, trimis la instanta superioara!
Multumesc ! E greu sa nu te impacientezi cand ai avut parte de un asemenea divort. Prima actiune -- 4 luni de tergiversari permise de d-na judecatoare ,apoi eu 2 martori ea 2 martori, ai mei spun ca nu ,ai ei ca da, si in final imi respinge cererea ca neintemeiata!!!!!!! A urmat tribunalul calarasi, si pe urma C A Bucuresti-- acelasi rezultat(la C A avocata mea nu a trimis concluziile scrise asa cum i-a recomandat judecatorul) Acum a 2 a Actiune --intaii intra in proces aceeasi judecatoare apoi la cererea me se abtine si in sfarsit sunt divortat!! Dar.. introduce apel, mai trec 2 luni apoi pierde apelul (anulat ca netimbrat). A introdus si recurs,dar vor mai trece vreo 6 luni pana sa scap ...poate!!!! Caci mi-e frica sa nu faca ceva si pe la C Apel si eventual sa-mi trimita dosarul spre rejudecare!!!!!! Poate o sa influenteze decizia instantei faptul ca nu avem copii si ca ea a introdus partaj.
Va multumesc pentru timpul acordat,mai ales ca avocata mea(este a 3 a) este destul de in varsta ,cu foarte multe cazuri, si nu putem comunica asa cum cred eu ca ar trebui (totul se spune pe scurt)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Recurs sau nu..!!! LYLA LYLA VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT . (vezi toată discuția)
Recurs gaby_just_gaby71 gaby_just_gaby71 buna seara va rog daca imi puteti spune, unde gasesc daca s-a facut recurs intr-un proces? (vezi toată discuția)