O ultima intrebare
In cazul in care predau permisul(sau il trimit prin curier), IPJ comunica suspendarea permisului autoritatilor din Spania?
Scuzati insistenta, vreau doar sa stiu daca pot conduce legal in afara Romaniei.
Multumesc pentru raspuns.
Inteleg ca nu am nici o posibilitate fara sa predau permisul. Dar totusi am inteles ca se suspenda dreptul de a conduce doar pe teriotriul Romaniei. Sa pot conduce in afara Romaniei de ce mai trebuie predat permisul?
Va explic situația mea și as dori sa stiu daca merita sa fac contestatie sau care e procedura de urmat.
Azi mi s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea limitei de viteza in localitate cu 65km/h. Permisul este spaniol dar domiciliul il am în romania(CI).
Nu i-am dat dat agentului de circulatie permisul, i-am si explicat de ce, pentru ca plec peste 2 zile in Spania si acolo îmi trebuie permisul.
Dacă fac reclamație am sanse de castig? Agentul a folosit un pistol si era destul de tarziu(mai mult noapte decat zi).
Daca nu predau permisul ric ceva? In afara de faptul ca o sa am permisul suspendat pe teritoriul româniei timp de 90 de zile.