avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate AngelicaCeh

Activitate AngelicaCeh

Buna seara, am scos CF,-ul de la apartamentul tatălui meu care a decedat și surpriza mare pe partea lui de moștenire apare o Hotărâre Judecătorească unde atesta ca imobilul se notează urmărirea apart , cum ca ar avea o datorie în 2013 la firma Glasro Holding LTD, Oare ce am de făcut? Firma nu o găsesc sa pot vb cu ei, Eu știu ca a plătit datoria de unde sa încep?

raluk0207 a scris:

Poate sa va oblige sa ieșiți din indiviziune.
Adică, sa solicite instantei sa ii atribuie lui garsoniera, cu obligația de a va achita o sultă.
Sulta o stabilește instanța și nu aveți certitudinea ca veți obține mai mult.

Dar apartamentul valorează cam 57-60 de mii de euro , etaj 2, 3 camere , 2 băii...
Buna seara,
Întrebarea mea: este dacă tatăl meu a decedat și în urma lui mia rămas o mica cota parte dintr-un apartament și varul meu are cea mai mare parte dar eu nu vreau sa îmi vand partea pe suma ce mi-o ofera de 6 mii euro poate sa deschidă proces sa ma oblige sa imi iau partea? Ast rasp urgent ptr ca ustura rău. Mulțumesc f
Din câte știu eu da

raluk0207 a scris:

Da, este legal.
Datoria se prescrie, dar trebuie constatata prescripția, tot prin hotărâre judecătorească.
Nu se prescriu datoriile asa, din neant, de la sine.
Tata a achitat sulta respectiva?

Bună seara, tatăl meu a decedat de 3 luni și când am scos Cartea Funciara apare pe ea o hotărâre judecatoreasca din 2013 ca are o suma de plătit, Este legal? Nu se prescrie datoria? MULȚUMESC FRUMOS
Buna ziua, recent a murit tatal meu care locuia in apartamentul bunicul meu si a bunici mele adica parintii lui, fiind amandoi decedati. Din informatile verisorului meu partea ce a avut-o bunicul meu i-a lasato lui print act de donatie sau asa ceva ptr a avea grija de el cat timp traieste dar el era plecat din tara cand a decedat si nu stiu daca avea legal hartii facute la notar, intrebarea mea este cum pot sa fac sa aflu cota parte ce ii apartinea tatalui meu.
Bună seara, știu ca el trebuie sa facă o plângere dar unde? ITM, politie sau unde?

adriandimitriu a scris:

daca este cineva indreptatit sa reclame, acela este sotul. dvs nu aveti nici o legatura cu lucrarea

Bună seara! Soțul meu a făcut o lucrare de pavaj la cineva în curte, fără contract fără nimic, a fost o intelegere între ei printr-o cunoștință. Problema este ca acum proprietarul numai vrea sa-l plătească oare pot sa fac o reclamație ? sau ce pot sa fac sa nu pățească și alții......
Am sunat la toate numerele dar imi spune ca nu detin arhiva, chear nu mai stiu cum sa dau de ei. Multumesc frumos.
Buna ziua! doresc sa stiu unde si pe cine sa contactez ptr o adeverinta de vechime in munca.socrul meu a lucrat la o firma din Bucuresti, se numea TLH Bucuresti si au construit Barajul Ighis din judetul Sibiu.Va rog sa ma ajutati cu aceasta informatie...ma intereseaza din ani 1976 - 1979.