avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate TnsAdrRzv

Activitate TnsAdrRzv

Buna dimineata ! Va multumesc pentru sfat, dar am sunat la Universitati si din pacate si la forma de invatamant ID trebuie ca sa ma prezint fizic la unele activitati si la examene, Universitatile pe care le-am gasit sunt foarte departe de mine si datorita programului de la munca imi este aproape imposibil, insa ce mi-a mai ramas ca varianta, fiind ceva mai aproape de orasul meu, ar mai fi doar domeniul Agronomie-Agricultura. Am citit ceea ce ati trimis dvs. si pare ca se incadreaza si facultatea aceasta.
Buna ziua ! Eu activez ca si inspector SSM, am cursul de 80 de ore, ca si studii superioare am diploma de licenta in Drept, prin urmare pentru a activa la nivel superior, nu m-as incadra. Am cautat pe la diverse universitati din tara facultati de inginerie cu forma de invatamant la distanta ( ID ) si am gasit urmatoarele: 1 ) facultatea de Horicultura ( profil Horicultura ), 2 ) facultatea de Management si dezvoltare rurala ( profil Ingineria și managementul afacerilor agricole; Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturism ), 3 ) facultatea de Agricultura-Agronomie 4 ) facultatea de Zootehnie si Biotehnologii ( profil Zootehnie ), 5 ) facultatea de inginerie economica industriala, As dori sa stiu daca ma incadrez la toate facultatile pentru a alege una din ele, sau daca din cele enumerate sunt si domenii in care nu m-as incadra. Va multumesc frumos ! O zi buna !
Am inteles ! Va multumesc frumos pentru informatii, toate ele bune !
Buna dimineata ! Va multumesc pentru raspuns. Am liceul in profil tehnologic, pot activa ca si inspector ssm. Mai am o ultima intrebare, sa spunem ca universitatea imi prezinta un document prin care cei de la Inspectia muncii sunt de acrod sa participe si cei cu studii universitate din alte domenii, dupa ce termin acest master, ma pot incadra la nivel superior ? Va multumesc ! Zi frumoasa !
Buna seara ! Eu activez ca si Insp.SSM, am parcurs cursul de 80 de ore, dar ca si studii superioare, am absolvit cu licenta facultatea de Drept, deci prin urmare nu detin studii tehnice. Insa, as dori sa parcurg un master in domeniul ingineriei sanatatii si securitatii in munca la univeritatea Politehnica din Bucuresti, ca si grup tinta am citit pe site ul lor ca l-ar putea parcurge oricare detine o diploma cu licenta indiferent de domeniu, am luat si legatura cu dumnealor si mi-au confirmat acest lucru. Eu daca as parcurge acest master ISSM, cu ce mi-ar fi de folos pe viitor ? Gen, acest master in colaborare cu alte cursuri, echivaleaza studiile superioare tehnice ca peste ani sa pot fi sef SIPP sau SEPP ? In concluzie, daca mi se poate explica mai precis cu ce m-ar ajuta acest master. Va multumesc frumos ! Seara buna !
Multumesc frum0s, mi a fost de folos. O ultima intrebare, un curs de protectia mediului, m-ar ajuta in domeniu meu ?Va multumesc !
Buna ziua ! Am cautat pe site ul inspectiei munctii lisla de cursuri acreditate, dar nu am gasit nimic. Dar spre exemplu am gasit pe un site CISEO REGISTRAT cursuri cu acreditati de la organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM, spunand ca sunt recunoscute in domeniul standardelor internationale. Ce parere aveti? Sincer, prea multe cursuri de perfectionare in domeniul SSM, acreditate de catre ANC, nu prea am gasit. Va multumesc frumos !
Buna ziua ! As dori sa incep cursul Auditor intern Managementul
Sanatatii si Securitatii in munca cf. ISO 45001:2018, organizat de cei de la BUREAUVERITAS. Am discutat cu doamna si mi-a spus ca nu este acreditat de catre A.N.C dar el este recunoscut, eu avand nevoie in domeniul meu, activez ca inspector in protectia muncii. As dori o parere din partea dvs. daca este ok sau nu. Va multmesc mult !
Va multumesc frumos ! O zi buna !
Buna ziua ! As dori sa fac un curs de auditor intern iar ca si cerinta mi s- a spus ca trebuie sa am studii finalizate cu licenta, in orice domeniu. Eu le am in drept iar cand am intrebat daca nu ar fi necesar intr-un domeniu tehnic, mi s-a spus ca nu conteaza. As vrea sa stiu daca este adevarat si ma incadrez sau il fac degeaba. Va multumesc !