avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua ! As dori sa fac un curs de auditor intern ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua ! As dori sa fac un curs de auditor intern iar ca si ...

Buna ziua ! As dori sa fac un curs de auditor intern iar ca si cerinta mi s- a spus ca trebuie sa am studii finalizate cu licenta, in orice domeniu. Eu le am in drept iar cand am intrebat daca nu ar fi necesar intr-un domeniu tehnic, mi s-a spus ca nu conteaza. As vrea sa stiu daca este adevarat si ma incadrez sau il fac degeaba. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: TnsAdrRzv , utilizator 10:55, 29 Noiembrie 2022
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
Pentru calificare de nivel mediu si nivel superior ca lucrator in domeniul ssm sunt necesare studii tehnice - liceu in domeniu tehnic sau real, respectiv facultate cu licenta in domeniu tehnic, plus curs in domeniu ssm, de 80 de ore, respectiv curs de 120 de ore sau master in domeniu ssm.
Va multumesc frumos ! O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Masterat ssm Tudorcirco Tudorcirco As vrea sa cer o părere despre masteratul in SSM . Daca merita făcut sau sa urmez un curs de SSM și dacă m-ar ajuta mai mult masteratul făcut la ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm sisica sisica Buna ziua ! Am absolvit un liceu teoretic, am terminat facultateade Stiinte Economice (momentan sunt economist) si acum m-am inscris la un master la ... (vezi toată discuția)