Buna ziua ! As dori sa incep cursul Auditor intern Managementul
Sanatatii si Securitatii in munca cf. ISO 45001:2018, organizat de cei de la BUREAUVERITAS. Am discutat cu doamna si mi-a spus ca nu este acreditat de catre A.N.C dar el este recunoscut, eu avand nevoie in domeniul meu, activez ca inspector in protectia muncii. As dori o parere din partea dvs. daca este ok sau nu. Va multmesc mult !
Daca respectivul curs nu este acreditat, puteti plati degeaba. Vedeti pe site-ul inspectiei muncii ce firme/ cursuri sunt acreditate.
Informatii gasiti si aici: [ link extern ] =
Buna ziua ! Am cautat pe site ul inspectiei munctii lisla de cursuri acreditate, dar nu am gasit nimic. Dar spre exemplu am gasit pe un site CISEO REGISTRAT cursuri cu acreditati de la organismul International de Certificare ACREDITAT PREMIUM, spunand ca sunt recunoscute in domeniul standardelor internationale. Ce parere aveti? Sincer, prea multe cursuri de perfectionare in domeniul SSM, acreditate de catre ANC, nu prea am gasit. Va multumesc frumos !
Iso 45001
MatiesiAlin
Buna ziua,
Sunt nou pe post si treaba mea este imprelemtarea standardului nou ISO 45001. Inca nu am facut nici un curs.(urmeaza)
Intrebarea mea ... niste ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc
usser123
Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte :
1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)