avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana.hol

Activitate Ioana.hol

Tata trăiește. Aveti dreptate trebuia să pun virgulă ca să se înțeleagă.

irina.pricop a scris:

Puterea unei virgule .... Cand s-a facut succesiunea, tatalui meu i s-a spus ...

raluk0207 a scris:

Când s-a făcut succesiunea tatălui meu i s-a spus că pământul trebuie să fie pe unu din ei ca să poată fi băgat pentru subvenție. În necunoștință de cauză tata a semnat ca cedează pământul fratelui său

Succesiunea după o persoană se face când persoana e decedată.
Cum a semnat tatăl dvs când s-a dezbătut succesiunea după el însuși?

Bună ziua. În urma succesiunii după bunic, tatăl meu și ceilalți 3 frați au rămas cu 1/4 din terenuri și câte 1/2 din cele 2 imobile. Când s-a făcut succesiunea tatălui meu i s-a spus că pământul trebuie să fie pe unu din ei ca să poată fi băgat pentru subvenție. În necunoștință de cauză tata a semnat ca cedează pământul fratelui său. Ulterior a aflat ca se putea să-și păstreze partea de pământ . Ce se poate face pentru a-și recupera pământul?
Bună ziua. După moartea bunicului s-a făcut succesiunea între cei 4 frați, fiind două imobile separate au rămas câte 2 pe fiecare imobil . La imobilul unde a rămas tatăl meu și unchiu sunt 2 case; casa mare pe o parte și căsuțele pe cealaltă parte a curții. Bunicu a decedat acum 2 ani și de atunci unchiul a locuit la acel imobil. Tatăl meu a plătit o firmă să facă dezmembrarea și la primărie a plătit impozitul și gunoiul deoarece unchiul nu le-a plătit. Avea nevoie la notar de o hârtie de la primărie și trebuiau taxele către primărie plătite. Pentru încheierea dezmembrării trebuie să meargă tata și unchiu să semneze actele și să plătească taxa, pe care tot tata o plătește. Unchiul nu dorește să semneze, vrea să-l împiedice pe tata să-și treacă partea lui pe nume. Ce se poate face în această situație?