avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz dezmembrare între coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz dezmembrare între coproprietari

Bună ziua. După moartea bunicului s-a făcut succesiunea între cei 4 frați, fiind două imobile separate au rămas câte 2 pe fiecare imobil . La imobilul unde a rămas tatăl meu și unchiu sunt 2 case; casa mare pe o parte și căsuțele pe cealaltă parte a curții. Bunicu a decedat acum 2 ani și de atunci unchiul a locuit la acel imobil. Tatăl meu a plătit o firmă să facă dezmembrarea și la primărie a plătit impozitul și gunoiul deoarece unchiul nu le-a plătit. Avea nevoie la notar de o hârtie de la primărie și trebuiau taxele către primărie plătite. Pentru încheierea dezmembrării trebuie să meargă tata și unchiu să semneze actele și să plătească taxa, pe care tot tata o plătește. Unchiul nu dorește să semneze, vrea să-l împiedice pe tata să-și treacă partea lui pe nume. Ce se poate face în această situație?
Cel mai recent răspuns: Ioana.hol , utilizator 14:38, 7 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate impartita de bunic (succesiune) Nicolay Nicolay Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine sunteti singura mea speranta, Bunicul meu a detinut 2 case cu 2800 mp respectiv 3000mp si 3 terenuri de ... (vezi toată discuția)
Posibilă moștenire Dariuscosmin Dariuscosmin Buna dimineata, tatăl meu este în conflict cu cele 2 surori si doar mama lor mai este în viață, momentan tata are grijă de mama lui. (Bunicul nu are ... (vezi toată discuția)
Cat la suta mostenesc? catalinbadboy catalinbadboy Am o casa pe numele bunicilor, decedati amandoi, ei au avut 2 copii, mama si unchiul meu, decedati si ei......unchiul meu era casatorit, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)