ei nu ma indruma sa plec de la mama , ei stiu de toate certurile noastre si doar mi au spus ca sunt binevenita oricand daca este prea mult pentru mine.cum am spus ma afecteaza mental toate certurile acestea si ei doar incearca sa ma ajute.am avut si tentative de sinucidere si ei au aflat si s au certat cu mama deoarece ea a avut de zis doar ca nu am dreptul deoarece ea a "bagat bani in mine"
hotumattua a scris:
Otilia, când nu te poți baza pe familie, următorul aliniament pe care te retragi este autoritatea. Mie, de aici, de la distanță, "prietenii de familie", care te încurajează să-ți părăsești mama, nu-mi plac deloc. Deci, așa cum ai mai fost sfătuită aici, începe prin a anunța dgaspc-ul. După cum vezi, nimenea nu te încurajează să pleci pur și simplu, și cei de aici, de pe forum, dacă-și alocă din timpul lor, pentru tine, înseamnă că le pasă.
Otilia7288 a scris:
Buna ziua!Doresc un sfat despre lege , am 16 ani si amandoi parintii sunt abuzivi , tatal este si decazut din dreptul de a ma vizita ca urmare. am ramas in custodia mamei care are comportament bipolar si ma jigneste in fiecare zi. nu ma pot concentra pe scoala si pe nimic in general.Doresc sa plec de buna voie de acasa la niste prieteni de familie de incredere , ei sunt deacord dar nu stim cum sa actionam ca sa nu ajung in custodia tatalui dupa plecare sau sa ajung inapoi la mama. Doresc sa specific ca mama ma face mereu in toate felurile si nu este ok mental din cauza unor traume.