avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate lola39

Activitate lola39

Multumesc.
Buna seara. Am facut o promisiune de vanzare a unui apartament cu incasarea unui avans in data de 18.12.2023. Contractul de vanzare cumparare s-a semnat in data de 19.01.2024 cu plata integrala aferenta. In acest moment s-a afisat intretinerea pe luna ianuarie si cumparatorul se intreaba care dintre noi trebuie sa plateasca acea factura. Precizez ca apartamentul nu era locuit de doi ani si ca factura la intretinere pe luna decembrie a fost achitata de mine, vanzator. Multumesc anticipat pentru raspuns. Seara frumoasa.
Multumesc.
Buna ziua. Am casa cu fata la DN1. Intre sosea si gardul casei sunt maxim 2 metri de trecere pietonala. Gardul din fata casei este din sipci de lemn. Vreau sa pastrez exact aceleasi sipci de lemn (pe care le-am schimbat noi acum 2 ani) dar sa le ridic pe o baza cu fundatie si stalpi, ca sa evit degradarea frecventa a lemnului si mizeria din strada iarna si in perioadele ploioase. Stalpii din beton nu vor avea aceeasi pozitie cu stalpii din fier existenti in acest moment iar fundatia v-a fi pe terenul meu, nu spre strada. Am nevoie de autorizatie? Multumesc. O zi frumoasa.
Buna seara.
Mama mea a facut un credit la iCredit. A platit o parte. Din nefericire a decedat dar creditul nu a fost achitat complet. Eu am facut succesiunea completa si in actul de succesiune nu apare acest credit si nici faptul ca trebuie sa platesc debititele ei. Cei de la credit nu au date despre mine si nu cunosc numele si telefonul meu. In acest caz intrebarile mele sunt: ma pot gasi? si daca da cum? sunt obligata sa platesc eu creditul? daca ma executa silit ce anume v-a fi executat silit? apartamentul mostenit de la mama? au dreptul? alte bunuri mostenite de la ea nu mai sunt. Multumesc anticipat pentru raspuns.