avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Mama mea a facut un credit la iCredit. A ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Mama mea a facut un credit la iCredit. A platit o ...

Buna seara.
Mama mea a facut un credit la iCredit. A platit o parte. Din nefericire a decedat dar creditul nu a fost achitat complet. Eu am facut succesiunea completa si in actul de succesiune nu apare acest credit si nici faptul ca trebuie sa platesc debititele ei. Cei de la credit nu au date despre mine si nu cunosc numele si telefonul meu. In acest caz intrebarile mele sunt: ma pot gasi? si daca da cum? sunt obligata sa platesc eu creditul? daca ma executa silit ce anume v-a fi executat silit? apartamentul mostenit de la mama? au dreptul? alte bunuri mostenite de la ea nu mai sunt. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Buna ! am si eu o intrebare sper sa primesc raspuns . eu locuiesc ... cetateanbun cetateanbun Buna ! Am si eu o intrebare sper sa primesc raspuns . Eu locuiesc intrun apartament cu unchiul meu . Apartamentul est pe numele mamei lui adica ale bunicii ... (vezi toată discuția)
Datorii persoana decedata anabella27 anabella27 tatal meu a avut la cosmote doua abonamente. In anul 2009 unu din ele nu a mai fosy platit deoarece suma era f mare. cam dupa un an o firma e recuperari a ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana decedata ??!! irinarotaru irinarotaru Buna ziua ! Mama mea a decedat in urma cu 1 an. Anterior decesului facuse un imprumut bancar, imprumut fara garantii, fara giranti si fara o asigurare in ... (vezi toată discuția)