avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ! Am si eu o intrebare sper sa primesc raspuns . ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ! Am si eu o intrebare sper sa primesc raspuns . Eu locuiesc ...

Buna ! Am si eu o intrebare sper sa primesc raspuns . Eu locuiesc intrun apartament cu unchiul meu . Apartamentul est pe numele mamei lui adica ale bunicii mele ea fiind decedata inca nu sa facut succesiunea ce ar fii pe numele meu si a surorii mele . Unchiu a facut un credit la Icredit si fara sa-mi spuna la contact a dat numarul meu de telefon . Cand a inceput sa nu plateasca ratele ,nu stiu din ce motive ca are pensie, cei de la Icredit au inceput sa ma sune pe mine saptamanal . Acuma intrebarea mea este : Pana ce nu am legutara cu acest contract si nu am dat acceptul meu sa fie folosit numarul meu de telefon ce pot sa fac legal? Si a 2 intrebare : Daca nu plateste ratele poate sa puna executare silita pe apartament ce nu este pe numele lui???? Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:43, 14 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, notificati ICredit cu privire la stergerea datelor personale. Pentru datoria unuia dintre succesori, poate fi executat silit imobilul daca anterior se obtine partajul acestuia. Pentru a fi insa executat silit este necesar ca dezbaterea succesiunii sa fi avut loc si unchiul dvs. sa fie coproprietar al imobilului.
la intrebarea 2 se poate adauga ca si ICredit poate cere deschiderea succesiunii, fiind parte interesata. asta daca-i duce capul.
Asa este, poate si ICredit cere dezbaterea succesiunii dar va trebui sa plateasca si taxa de timbru aferenta.
Multumesc frumos pentru raspuns .
Si daca cere atunci ce castiga ? Pentru ca succesiunea este pe numele meu si a surori mele . Unchiu meu nu are nimic pe numele lui.

Alte discuții în legătură

Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica tobescu tobescu V-as ruga sa mi dati un raspuns la speta urmatoare: - pentru bunica nu s-a facut succesiune; - pentru unchi s-a facut succesiunea; - pentru mama nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cat la suta mostenesc? catalinbadboy catalinbadboy Am o casa pe numele bunicilor, decedati amandoi, ei au avut 2 copii, mama si unchiul meu, decedati si ei......unchiul meu era casatorit, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)