avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ! Am si eu o intrebare sper sa primesc raspuns . ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ! Am si eu o intrebare sper sa primesc raspuns . Eu locuiesc ...

Buna ! Am si eu o intrebare sper sa primesc raspuns . Eu locuiesc intrun apartament cu unchiul meu . Apartamentul est pe numele mamei lui adica ale bunicii mele ea fiind decedata inca nu sa facut succesiunea ce ar fii pe numele meu si a surorii mele . Unchiu a facut un credit la Icredit si fara sa-mi spuna la contact a dat numarul meu de telefon . Cand a inceput sa nu plateasca ratele ,nu stiu din ce motive ca are pensie, cei de la Icredit au inceput sa ma sune pe mine saptamanal . Acuma intrebarea mea este : Pana ce nu am legutara cu acest contract si nu am dat acceptul meu sa fie folosit numarul meu de telefon ce pot sa fac legal? Si a 2 intrebare : Daca nu plateste ratele poate sa puna executare silita pe apartament ce nu este pe numele lui???? Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:43, 14 Iunie 2023
Nu am facut transcrierea pe numele nostru ...... Este lung ca scriu dar nici nu pt asta am deschis topicul :) Asta inseamna succesiunea nu?? Daca nu atunci va cer scuze . :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
unchiul este fiul decedatilor, adica mostenitor rezervatar. prin urmare, poate cere rezerva succesorala prevazuta de lege. daca vreti cu toții respectarea 100% a testamentului, unchiul trebuie sa faca declaratie de renuntare la mostenire.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
adriandimitriu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E, nu era prea lung sa fi scris " ne-a lasat prin testament".
Ca de dat nu v-a dat, v-a lasat.

Dezbateti succesiunea ca e in interesul dvs.
cetateanbun a scris:

Nu am facut transcrierea pe numele nostru ...... Este lung ca scriu dar nici nu pt asta am deschis topicul :) Asta inseamna succesiunea nu?? Daca nu atunci va cer scuze . :)

Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica tobescu tobescu V-as ruga sa mi dati un raspuns la speta urmatoare: - pentru bunica nu s-a facut succesiune; - pentru unchi s-a facut succesiunea; - pentru mama nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cat la suta mostenesc? catalinbadboy catalinbadboy Am o casa pe numele bunicilor, decedati amandoi, ei au avut 2 copii, mama si unchiul meu, decedati si ei......unchiul meu era casatorit, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)