avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate Galea ionela

Activitate Galea ionela

Mi sa spus de la casa de asigurări care se ocupa cu alocatia de stat ca mandatele asa sau exprimat ei sunt suspendate adică 3 ani și cum sa fac sa îmi dea bani și alocatia să-mi vina prin posta cum venea de obicei

Dapix a scris:

Nu, nu se plătește retroactiv pentru 3 ani. Se plătește doar pe ultimele 12 luni.

Bună ziua dacă nu am luat alocatie timp de 3 ani în România îmi pot da bani pe acești 3 ani casa de asigurări
Bună seara am și eu o întrebare la dvs ma poate ajuta cineva este adevărat ca se dagratiere la detinuti soțul meu este închis și as vrea sa știu dacaeste adevarat va multumesc
Persoana are 37 de ani și fapta este conducere fără permis și este incarcerat pe penitenciarul vaslui România

trandafir2 a scris:

Bună seara, aici pe forum, noi chiar nu stim ce varsta are persoana condamnata si in ce conditii este incarcerata. De asemenea, nu stim ce a facut condamnatul in detentie si cum s-a comportat acolo. Vedeti si dvs disp. Art. 100 Cod penal.

Bună seara ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns la un mandat de 3 ani și 9 luni sa executat 1 an și 10 luni poate depune cererea pentru eliberarea condiționată având în vedere ca a executat jumate din pedeapsa va multumesc
Bună seara dacă plec de pe Germania radio tv și locația copilului unde trebuie sa merg sa le opresc ma poate ajuta cineva cu un raspuns

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

După condamnare va ajunge în România.
Aveti dreptul de a angaja avocat român.

Multumesc mult pentru raspuns
Buna ziua. Am si eu o intrebare: daca sotul meu a fost arestat in Germania pentru conducere fara permis, dupa cat timp poate fi extradat in Romania? Specific faptul căa condus in Romania fara permis, nu in Germania?