avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara am și eu o întrebare la dvs ma poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara am și eu o întrebare la dvs ma poate ajuta cineva ...

Bună seara am și eu o întrebare la dvs ma poate ajuta cineva este adevărat ca se dagratiere la detinuti soțul meu este închis și as vrea sa știu dacaeste adevarat va multumesc

Alte discuții în legătură

Clarificări urmărire prin interpol Ramona Boca Ramona Boca Bună seara am o întrebare la dvs dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns în legătură cu soțul meu. a fost arestat pe data de 31 iulie pentru ... (vezi toată discuția)
Donatie casa fără mostenitori bengulescubogdan bengulescubogdan Bună seara, am nevoie de o lămurire am tot citit pe net dar nu ma lămuresc de curând un vecin de al meu vrea sa îmi lase mie casa, soția lui nu mai este ... (vezi toată discuția)
Ajutor!! - suplinire acord ieșire minor din țară Cristian si criatiana Cristian si criatiana Bună seara am si ieu o întrebare legata de cum pot sa fac sa ies din tara cu fetita mea minora dedoar 6ani. (Detali.)am stat cu tatal fetitei doar pana dupa ... (vezi toată discuția)