avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clarificări urmărire prin Interpol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clarificări urmărire prin Interpol

Bună seara am o întrebare la dvs dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns în legătură cu soțul meu. a fost arestat pe data de 31 iulie pentru conducere fără permis bineînțeles fapta este pe România și a fost dat în urmărire prin Interpol.
a executat aici pe Germania 4 luni anul trecut 2 luni în România 1 an și 4 luni mandatul este de 3 ani și 9 luni.
menționez ca a fost eliberat în amândouă cauze de pe Germania din cauza ca romanii nu au răspuns la extradarea lui as vrea sa știu dacă mai poate fi dat în urmărire sau mai poate fi dat în urmărire prin Interpol.
menționez ca a rămas definitiva la ceea ce a rămas de făcut și de asta am apelat la dumneavoastră dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns ,.va mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Statul român va mai încerca în viitor.
Deocamdată si-au atins partial scopul.

București 2023
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bună seara cum ar putea scăpa dacă mandatul e de 3vani și 9 luni dar soțul meu a executat 1 an și 10 luni sunt șanse sa rămână cu pedeapsa ce a executat pana acum sa nu mai fie închis

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Statul român va mai încerca în viitor.
Deocamdată si-au atins partial scopul.

București 2023

Bună sera revin cu o întrebare la dvs dacă vreți sa ma ajutați se poate cere mandatul de România pentru a fi executat în Germania pentru a nu fi extrădat în Romania

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Statul român va mai încerca în viitor.
Deocamdată si-au atins partial scopul.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din ... Cristea 007 Cristea 007 Buna ziua, Pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din care 5 luni are deja in arest preventiv cat ar trebui sa mai stea?Cererea pentru eliberare cand ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare dodorel62 dodorel62 Doresc sa stiu , daca o persoana din Romania este condamnata in Spania definitiv la 4 ani cu executare pentru bataie si are timp de 4 ani interdictie pe ... (vezi toată discuția)