avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am si eu o intrebare la dvs daca sotul meu a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am si eu o intrebare la dvs daca sotul meu a fost arestat ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare: daca sotul meu a fost arestat in Germania pentru conducere fara permis, dupa cat timp poate fi extradat in Romania? Specific faptul căa condus in Romania fara permis, nu in Germania?
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Galea ionela , utilizator 09:08, 23 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După condamnare va ajunge în România.
Aveti dreptul de a angaja avocat român.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

După condamnare va ajunge în România.
Aveti dreptul de a angaja avocat român.

Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Clarificări urmărire prin interpol Ramona Boca Ramona Boca Bună seara am o întrebare la dvs dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns în legătură cu soțul meu. a fost arestat pe data de 31 iulie pentru ... (vezi toată discuția)