avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate IliesIca

Activitate IliesIca

Mulțumesc!

raluk0207 a scris:

Contactați un avocat în acest sens, pentru a obține mai multe informații

Culpa cumpărătorului cred că a fost acea procură în care a introdus și celelalte terenuri și pe care am reușit să o anulăm și pot aduce dovezi că pe terenul nostru există o firmă de tiruri ,noi nemaiputând avea acces la el Cumpărătorul a înstrăinat acest teren neavând nici un act autentic de la noi.De ce lege mă pot ajuta în cazul acesta pentru a face înaintarea la chemarea în judecată.
Noi avem doar cel scris de mână.La primărie întabularea este pe noi și am și plătit impozitul inclusiv pe anul 2023,antecontractul fiind făcut în 2018.
Pot cere anularea acelui antecontract,neexistând încă contract de vânzare-cumpărare autentificat la notar fapt ptr.care cumpărătorul a deschis proces , Specific faptul că atunci când ne-a chemat la notar ptr.autentificare cumpărătorul a făcut o procură specială prin care vroia să-l mandatăm pe toate terenurile deținute de noi( noi mai având încă 2 terenuri,dar promisiunea fiind doar ptr.un singur teren) ,procură pe care noi am anulato. La precontract am primit o sumă de bani cu mult sub valoarea pieței și am convenit să-i achităm banii înapoi dar acesta refuzând. Care ar fii pașii ptr.anularea antrecontractului.Vă mulțumesc!
Poate cumpărătorul să evalueze un teren conform Raportului de evaluare notarială? Specific că eu,vânzătorul am cerut un preț al terenului la valoarea pieței iar cumpărătorul mi-a oferit prețul evaluat de către notar,acesta fiind cu mult sub valoarea pieței( prețul meu a fost de 15-20 euro mp ,terenul fiind situat la drumul național întro zonă industrială iar al lui a fost de 2 lei mp). Are voie să se folosească de acest Raport de evaluare notarială la cumpărare? Vă mulțumesc!
Mulțumesc!
Vânzătorii suntem noi și ,da,dorim autentificarea acelui contract doar că cumpărătorul ne cere o împuternicire specială prin care să-l împuternicim cu reîntabularea,vânzarea,schimbarea din extravilan în intravilan etc, Chiar nu mai înțeleg nimic mai ales că el a cumpărat de la noi acum 4 ani,De ce să-l împuternicesc atâta timp cât noi i-am vândut acel teren? Vă rog să mă lămuriți ce urmărește?
Bună ziua.Dacă am făcut un contract de vânzare -cumpărare de mână acum 4 ani cum pot autentifica acel contract? Amintesc că unul dintre vânzători a avut împuternicire de la consulat nefiind în țară.Am nevoie acum iar de împuternicirea persoanei sau nu,având în vedere că au trecut 4 ani de atunci?

Mulțumim mult!
Așa este,suntem 4 titulari de drept și ne ajută mult răspunsul dvs, Revocarea procurei se poate face la orice notar ?