avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate L.Andr

Activitate L.Andr

Mulțumesc de informație , am să merg la primăria de care aparțin.
Bună ziua,
Da, apartamentul este la parterul blocului având și alt salon de înfrumusețare și un cabinet stomatologic pe laterale.
Bună ziua,
.Detin un apartament în care se desfășoară o activitate de frizerie .Aceasta se desfășoară de 10 ani.Am primit notificare de la primărie ,ca “spațiu în care se desfășoară activitatea v -a trebuii notat în cartea funciară având destinația schimbată în spațiu comercial”.El funcționând ca apartament de când am înființat firma.
Vă rog , dacă puteți să mă ajutați , îndrumați care sunt pașii pe care trebuie urmați , deoarece mi s-a comunicat ca anul următor nu mi se v a mai elibera autorizația de funcționare.
Mulțumesc anticipat .
Dacă eu mă angajez în septembrie .Anul fiscal se consideră de la ce perioada?

Cornel Vasile a scris:

Daca va angajati , se vor declara veniturile declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat .

De asemenea, se declara veniturile din premii și din jocuri de noroc .

În cazul în care mă angajez la stat (momentan sunt angajat privat)și am avut încasari din jocuri de noroc, acestea trebuie declarate în declarația de avere? Dacă da pe ce perioada? Sau cum se calculează ? pe ce perioadă de timp se i-au în considerare sumele respective?Mulțumesc aștept un răspuns
Răspuns la discuția Moștenire
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Bineinteles ,daca nu va prezentati la notar poate solicita dezbaterea succesiunii in instanta,stabilirea masei partarjabile,iesirea din indiviziune etc.

Multumesc pentru raspuns.
In acest caz, v-a trebuii deschisă succesiunea după mama tatălui ( ea fiind nedeschisa , a decedat in urma cu 3 ani) Sunt obligată legal sa suport Si eu cheltuielile pentru deschidere? Pentru a se aduce la zi pana la moartea tatălui .
Discuție Moștenire
Buna ziua,
In urma decesului tatălui meu,a rămas ca moștenire un imobil(acel imobil legal este al mamei tatălui meu, care a decedat , nu s-a făcut succesiunea după ea) tatăl meu, mai are o sora.
Întrebarea mea este.Ce se intampla dacă eu nu vreau sa deschis succesiunea? Sora tatălui ma poate obliga?