avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Activitate Evellyn

Activitate Evellyn

Răspuns la discuția Dizolvare firma
Și trebuie făcută vreo cerere undeva anume? Cine sa facă demersurile ?

Evellyn a scris:

Bună seara! Fratele meu a înființat o firma pentru transport marfa în toamna anului trecut,acesta a decedat anul acesta în martie...cum se poate închide aceasta firmă? Ce trebuie făcut?
El era singur,nu avea asociați, era manager , va rog sa ma ajutați ,nu știu cum se procedează! Va mulțumesc!

Discuție Dizolvare firma
Bună seara! Fratele meu a înființat o firma pentru transport marfa în toamna anului trecut,acesta a decedat anul acesta în martie...cum se poate închide aceasta firmă? Ce trebuie făcut?
El era singur,nu avea asociați, era manager , va rog sa ma ajutați ,nu știu cum se procedează! Va mulțumesc!
Bună ziua, ce acte sunt necesare pentru a scoate de la notar un titlu de urmaș? Fratele meu a decedat, iar mamei i se cere peste tot acest titlu!
Va mulțumesc!
Buna ziua! Va deranjez cu o întrebare... Sefa mea a bagat firma in insolvență iar pe data de 5 iulie se va inchide... Mie mi. A spus ca nu imi va face incheierea de contract pana pe data de 22 iulie dată la care eu voi intra in prenatal! Inttebarea este cum poate sa ma tina angajata daca ea inchide firma?
Zic sa nu ma duca cu papagalul si sa raman fara prenatal...
Buna seara! Sunt angajata la o firma si insarcinata in 24 de săptămâni... Daca pe 22 iulie intru in prenatal iar firma se inchide il pot depune la casa de asigurari? Firma mai trebuie sa faca suspendarea contractului de munca sau se suspenda de drept? Angajatorul nu vrea sa intru in prenatal pe firma lui...cum ar trebui sa procedez?
Buna ziua! Sunt angajata la o firma care la inceputul lunii iulie am fost anuntati ca se va inchide.... Eu sunt insarcinata in 23 de săptămâni... Dupa calculele mele ar trebui sa intru in prenatal la sf lunii iulie.... Daca angajatorul inchide firma cu mine ce se va întâmpla? Imi poate inchieia contractul de munca? Cum pot lua prenatalul in conditiile date?
Va multumesc pt raspuns!