avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va deranjez cu o întrebare... Sefa mea a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va deranjez cu o întrebare... Sefa mea a bagat firma ...

Buna ziua! Va deranjez cu o întrebare... Sefa mea a bagat firma in insolvență iar pe data de 5 iulie se va inchide... Mie mi. A spus ca nu imi va face incheierea de contract pana pe data de 22 iulie dată la care eu voi intra in prenatal! Inttebarea este cum poate sa ma tina angajata daca ea inchide firma?
Zic sa nu ma duca cu papagalul si sa raman fara prenatal...
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:14, 17 Iunie 2022
Inchis , nu inseamna ca o si radiaza de la ONRC ... probabil, nu va mai avea activitate ...
Si oricum, nu trebuie sa fiti angajata pentru a beneficia de Concediul meternal, asta daca indepliniti celelalte conditii ( de stagiu...).
Se poate intra si ca neangajata, din somaj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Danielaelena752@gmail Danielaelena752@gmail Sunt însărcinată in14saptamani,momentan sunt în concediu medical până pe data de 6.08dupa care trebuia să intru în riscul de sarcina,am dus ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 6 luni,in cateva zile firma la care lucrez intra in insolventa ce se intimpla cu mine? omide1 omide1 Buna ziua Sunt insarcinata in 6 luni ,firma la care lucrez intra in insolventa in 3- 4 zile ,o saptamana nu stiu exact.Am intrebat seful ce se intimpla cu ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul prenatal leydutza leydutza buna ziua, ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)