avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriella1215

Activitate Gabriella1215

Bună seara.
Locuiesc la casă împreună cu fiul meu de 6 ani intr-o curte comună cu alte trei case care,au cate un perete comun.Casa mea este a doua deci am doi pereți comuni cu cate un vecin.Problema este ca igiena in casele vecinilor lipsește cu desavarsire, s-au adunat fel de fel taratoare, gandaci negrii de bucătărie(cred) s-au inmultit in asa fel încât deja misuna si ziua prin casă.Am deratizat deja de două ori dar degeaba, tot vin de la vecini.Am incercat sa-i conving sa facă si ei deratizare dar nu am avut cu cine.Ba spun ca ei nu au,ba spun ca ei nu au bani pt asa ceva.
As putea cumva sa-i oblig sa facă deratizare,există vreo institutie unde sa-i reclam?
Mulțumesc mult pt raspunsuri!
Mulțumesc pentru răspuns D-na Avocat.
Bună ziua,
Dupa divort in februarie am achizitionat un imobil intr-o curte comună.Neavand prea multi bani și fără dorinta de a ma imprumuta am decis ca este un loc ideal pt fiul meu(6 ani) având gradinite,scoli, parcuri in imediata vecinatate a imobilului.
Problema este ca cei de la ap nr 1(noi suntem nr 2) vor sa vânda imobilul lor unei familii mari (9 adulti și 6 minori ) de etnie rromă.Intrebarea este daca există vreo cale legala de ai îndupleca pe vecini sa le vânda casa acestei familii?
Mulțumesc mult pt eventualele răspunsuri.