avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Locuiesc la casă împreună cu fiul meu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Locuiesc la casă împreună cu fiul meu de 6 ani ...

Bună seara.
Locuiesc la casă împreună cu fiul meu de 6 ani intr-o curte comună cu alte trei case care,au cate un perete comun.Casa mea este a doua deci am doi pereți comuni cu cate un vecin.Problema este ca igiena in casele vecinilor lipsește cu desavarsire, s-au adunat fel de fel taratoare, gandaci negrii de bucătărie(cred) s-au inmultit in asa fel încât deja misuna si ziua prin casă.Am deratizat deja de două ori dar degeaba, tot vin de la vecini.Am incercat sa-i conving sa facă si ei deratizare dar nu am avut cu cine.Ba spun ca ei nu au,ba spun ca ei nu au bani pt asa ceva.
As putea cumva sa-i oblig sa facă deratizare,există vreo institutie unde sa-i reclam?
Mulțumesc mult pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 21:29, 10 Noiembrie 2022
Buna seara!
Puteti sesiza Directia judeteana sanitara sau Directia judeteana sanitar-veterinara.
Sesizati official autoritatea de sanatate publica
De reclamat puteți,de obligat nu puteți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invazie gandaci Adriana68 Adriana68 Dupa anveloparea blocului, ne-am trezit cu invazie de gandaci. Degeaba fac eu in apartament deratizare, caci vin de la vecinii de aprtament cu care am ... (vezi toată discuția)
Problemă la bloc (gandaci) alinasiandrei alinasiandrei Buna ziua anul trecut am cumparat un apartament am un copil mic are 3 luni si de cand ne-am mutat avem o problemă f mare cu gândacii am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Miros urat si murdarie la vecin noidoi noidoi Buna ziua. vecina mea de usa, care locuieste cu fiica ei care are vreo 16 ani, este o persoana indolenta. vine de la ea un miros foarte urat puternic si e ... (vezi toată discuția)