Buna ziua. vecina mea de usa, care locuieste cu fiica ei care are vreo 16 ani, este o persoana indolenta. vine de la ea un miros foarte urat puternic si e foarte murdar in casa. Am aflat de la administratora blocului ca nu are claie peste gramada in casa tot felul de chestii mai mult sau mai putin murdare, a avut 6 pisici (acum mai are 1), ca s-au impregnat, cica, peretii cu miros urat si nu are bani sa zugraveasca. Dar, pe de alta parte nici curat nu prea face, da cu mopul o data pe luna... Nu stiu ce as putea face, imi e teama sa nu apara gandaci sau alte chestii. (avem perete comun). Ma poate ajuta cineva? Legal exista vreo rezolvare? Multumesc anticipat.
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica, Directia judeteana sanitar-veterinara, primaria si chiar asociatia de locatari, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Ramane de vazut cum vor actiona acestea. Este posibil sa trebuiasca sa apelati la instanta de judecata.
Bataie de joc
Dana Marin
Avem de 6 luni o administratora noua, cea dinainte a fost concediata pentru indolenta. Peretii de la parterul blocului s-au murdarit mult, sunt vopsiti cu ... (vezi toată discuția)
Problema vecin
claoodia19
Buna ziua,
Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei ... (vezi toată discuția)