avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... miros urat si murdarie la vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

miros urat si murdarie la vecin

Buna ziua. vecina mea de usa, care locuieste cu fiica ei care are vreo 16 ani, este o persoana indolenta. vine de la ea un miros foarte urat puternic si e foarte murdar in casa. Am aflat de la administratora blocului ca nu are claie peste gramada in casa tot felul de chestii mai mult sau mai putin murdare, a avut 6 pisici (acum mai are 1), ca s-au impregnat, cica, peretii cu miros urat si nu are bani sa zugraveasca. Dar, pe de alta parte nici curat nu prea face, da cu mopul o data pe luna... Nu stiu ce as putea face, imi e teama sa nu apara gandaci sau alte chestii. (avem perete comun). Ma poate ajuta cineva? Legal exista vreo rezolvare? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: noidoi , utilizator 10:03, 28 Iulie 2016
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica, Directia judeteana sanitar-veterinara, primaria si chiar asociatia de locatari, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Ramane de vazut cum vor actiona acestea. Este posibil sa trebuiasca sa apelati la instanta de judecata.
Multumesc mult pt raspuns. O sa incerc. O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pisici in scara blocului Miki_lfm Miki_lfm Buna ziua In scara blocului, la soacra mea, o vecina de la parter a adunat 14 pisici.......le da sa manance, sa bea, ele isi fac nevoile acolo.Mai mult, se ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc Dana Marin Dana Marin Avem de 6 luni o administratora noua, cea dinainte a fost concediata pentru indolenta. Peretii de la parterul blocului s-au murdarit mult, sunt vopsiti cu ... (vezi toată discuția)
Problema vecin claoodia19 claoodia19 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei ... (vezi toată discuția)