avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bataie de joc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bataie de joc

Avem de 6 luni o administratora noua, cea dinainte a fost concediata pentru indolenta. Peretii de la parterul blocului s-au murdarit mult, sunt vopsiti cu vopsea lavabila de o anumita culoare. Doamna administratora, in loc sa dispuna spalarea murdariei, cum ar fi fost normal, a dat peste UNELE pete doar cu vopsea alba si acum e si mai rau decit era, murdar - negru in multe zone si pete albe pe vopseaua de alta culoare. Ce pot face legal sa o constring sa aduca situatia la normal, pereti curati si in culoarea zugravelii? Este bataie de joc ce e acum, nu stiu cum si-a permis sa faca si mai rau decit era. I s-a atras atentia de mai multi proprietari, situatia e de cateva luni, nu face nimic.
In afara de schimbarea ei, asta stim si noi ca trebuie, vrem sa remedieze ce a stricat.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 07:39, 5 August 2009
Faceti sesizare catre presedintele asociatiei. Presedintele discuta cu membrii comitetului , cauta solutia cea mai buna si cu privire la remedierea vopselei si cu privire la activitatea administratorului.
Daca nu sunteti multumita de aspectul peretilor faceti reclamatie si la Inspectoratul in constructii.
adriantot a scris:

Faceti sesizare catre presedintele asociatiei. Presedintele discuta cu membrii comitetului , cauta solutia cea mai buna si cu privire la remedierea vopselei si cu privire la activitatea administratorului.
Daca nu sunteti multumita de aspectul peretilor faceti reclamatie si la Inspectoratul in constructii.

Sunt de acord cu dvs mai putin partea cu reclamatia la Inspectaoratul in constructii! Pe cine sa reclame ?Pe administratorul numit tot de dansii? Cand s-a vopsit scara blocului nu au vazut oamenii care locuiau acolo? De ce nu au ripostat la efectuarea operatiunii?
Parerea mea este ca trebuie intrunit comitetul si luata decizia schimbarii administratorului si a repararii peretilor. Asta este tot ce se poate face in acest moment !B-)
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti comitet executiv, presedinte? Ei ce spun? Peretele a fost zugravit intr-o anumita culoare si a fost murdarit asa de rau incat necesita o noua zugravire?
Poate comitetul nu a dorit sa zugraveasca, poate nu a avut destui bani sa cumpere mai multa vopsea. Poate nu este chiar vina ei in intregime...Ea ce va spune cand o interpelati?
Pai daca o dati afara numai ca a mazgalit un perete mai rau decat era inainte, credeti ca o sa aveti un administrator vreodata mai mult de un an de zile si cu care sa va impacati?
jurist Clement a scris:

Da ce este scris in legea nr.230/2007 ???
Si cuie se adreseaza ?
#-o#-o#-o#-o

Dati-ne o adresa sa va trimitem legea 230/2007 .
Legea 230/2007 se adreseaza in primul rand asociatiilor de proprietari si oricaror persoane fizice si juridice care au legatura cu asociatiile de proprietari.

Alte discuții în legătură

O firmă de distribuție a gazelor a montat niște conducte pentru ... Jeanne P. Jeanne P. O firmă de distribuție a gazelor a montat niște conducte pentru separația de gaze a unor locatari din bloc. Atunci când au sudat și au vopsit țevile au ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune zugravit ipostolache ipostolache Salut, Stau intr-un bloc din sectorul patru, construit in '82. Asociatia a hotarat sa se zugraveasca blocul pe interior (casa scarii si ghenele), nefiind ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul!!! darkone darkone Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema...am cumparat o garsoniera in anul 2008 la inceput, exact dupa ce am facut actele mi sa cerut bani pt izolatia ... (vezi toată discuția)