avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O firmă de distribuție a gazelor a montat niște ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O firmă de distribuție a gazelor a montat niște conducte pentru ...

O firmă de distribuție a gazelor a montat niște conducte pentru separația de gaze a unor locatari din bloc. Atunci când au sudat și au vopsit țevile au murdărit peretele. Blocul a fost zugrăvit de curând. Echipa care a montat țevile nu trebuie să dea cu lavabil peretele acolo unde a fost pătat?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 15:55, 29 Septembrie 2023
Beneficiarii interventiei vor fi pusi la plata pentru readucere la starea initiala. Firma are acordul asociatiei de proprietari?
Nu știu, când am vorbit cu președintele asociației acesta spunea că nu are autorizația de funcționare a firmei deși cunoștea nr. de telefon al șefului echipei și a vorbit cu acesta la telefon de față cu mine.
w_v_w_v a scris:

Beneficiarii interventiei vor fi pusi la plata pentru readucere la starea initiala. Firma are acordul asociatiei de proprietari?

Eu nu doresc să îmi instalez separația de gaze și nu am semnat niciun document ca sunt de acord ca țeava pentru separația de gaze a vecinului să traverseze partea mea de perete. Domnul administrator al asociației de proprietari nu a venit la mine cu un astfel de document. Eu trebuie să plătesc pentru zugrăvirea pereților murdăriți datorită lucrărilor executate de firma de distribuție a gazelor?

Jeanne P. a scris:

Nu știu, când am vorbit cu președintele asociației acesta spunea că nu are autorizația de funcționare a firmei deși cunoștea nr. de telefon al șefului echipei și a vorbit cu acesta la telefon de față cu mine.
w_v_w_v a scris:

Nu dv platiti ci cei care au solicitat separarea de la teava de gaz. Vopseasc teava de gaz si scara de preferat aceeasi culoare pentru a integra teava cat mai bine.
De exemplu e scara in alb sa vopseasca si teava de gaz la fel in alb pentru a nu se observa.
Nu e nici o restrictie si nu este obligatoriu sa vopseasca teava de gaz galbena cum crede lumea.
Poate fi facuta si in culorile echipei de fotbal preferata.
Nu conteaza ca nu stie nr firmei ca stie cine a solicitat sa vina firma.
Locatarii care au beneficiat de separare platesc.
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor comun gaz tompop tompop Propietar garsoniera am ramas singurul utilizator conectat la contorul de gaz comun pe scara blocului,toti vecinii au separatie de gaze,deci contoare separate. ... (vezi toată discuția)
Peretele exterior al apartamentului Chosmin Chosmin Buna ziua.. Stau la parter si de curand in bloc se trage teava separata de gaze pentru a se monta centrale termice.. problema este ca firma care a tras teava ... (vezi toată discuția)
Teava gaz Robinho81 Robinho81 Buna ziua. Nu stiu daca este locul potrivit unde ma pot adresa . Teava de gaz de 2 toli care alimenteaza tot blocul intra prin apartamentul meu ( la parter ) ... (vezi toată discuția)