avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Activitate namibia

Activitate namibia

Răspuns la discuția instalator..
bunul simt nu functioneaza, nu recunoaste ca el a montat gresit un racord
Discuție instalator..
un instalator mi a lucrat in apartamentul abia achizitionat , in care nu locuieste nimeni. aseara am primit telefon de la un vecin care locuieste la parter ca in baie curge foarte tare apa. Surpriza a fost ca defectiunea a fost la mine, exact ce a lucrat mesterul . la mine o camera a fost inundata, trebuie schimbat parchetul si patul, la vecini s au udat peretii , posibil sa mi ceara sa le repar stricaciunile provocate. Mesterul poate fi tras la raspundere ?
Răspuns la discuția donatie bani
concret am 2 copii. unul nu vrea sa aibe nici o legatura cu mine si cu sora lui sau bunicii din partea mea. nu l am vazut de vreo 10 ani. fata l a instiintat pe facebook, ca nu stim unde locuieste, de faptul ca eu eram in spital sau de moartea bunicilor , dar n a fost interesat. vreau sa donez banii fiicei pt a cumpara un apartament pe numele ei .dupa moartea mea ramane un apartament din care fiul ratacitor va putea sa primeasca rezerva sa. alti mostenitori nu exista. ce se intampla daca nu fac donatia la notar? transfer banii in contul fetei si se cumpara apartamentul? in afara de fiu mai poate cineva sa conteste?
Răspuns la discuția donatie bani
as vrea sa transfer in contul fiicei mele 57000 euro. cadou. eu cred ca in timpul vietii pot sa fac cu banii mei ce vreau . cheltui, donez cui vreau. nu vreau ca dupa decesul meu sa fie probleme intre mostenitori . e mult mai complicat sa scot banii cash din banca ca sa i dau, transferul bancar e simplu. poate cineva contesta aceasta dorinta a mea?
Discuție donatie bani
un parinte poate dona sau oferi cadou unuia dintre copii o suma mai mare de bani?
stau in chirie intr un apartament unde nu este asociatie de proprietari . 12 apartamente sunt racordate la teava de apa rece a unui locatar . el cere pe metrul cub de apa cat vrea el, de obicei pretul dublu, si refuza sa arate factura de apa primita. ameninta ca daca nu i platesc cat vrea el ma taie de la apa . proprietarul nu locuieste in tara. ce pot sa fac, cui sa ma adresez?