avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... instalator..
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

instalator..

un instalator mi a lucrat in apartamentul abia achizitionat , in care nu locuieste nimeni. aseara am primit telefon de la un vecin care locuieste la parter ca in baie curge foarte tare apa. Surpriza a fost ca defectiunea a fost la mine, exact ce a lucrat mesterul . la mine o camera a fost inundata, trebuie schimbat parchetul si patul, la vecini s au udat peretii , posibil sa mi ceara sa le repar stricaciunile provocate. Mesterul poate fi tras la raspundere ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:48, 3 August 2023
Raspunsul este DA.
Ca o chestiune de bun simt, apoi si legal - vezi prev. legii nr. 196/2018, art. 31, alin.(4).
bunul simt nu functioneaza, nu recunoaste ca el a montat gresit un racord
Pentru a putea ca dv sa ridicati pretentii,aveti incheiat document cu respectiva persoana care a executat defectuos interventia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu aparatul de aer conditionat.. gabyta gabyta Ce pot sa fac? Am o vecina care ma anunta ca ma va da in judecata dc aparatul meu de aer conditionat continua sa elimine apa pe peretele exterior al ... (vezi toată discuția)
Probleme cu apa la capatul de coloana EduardG EduardG Buna ziua, Recent am cumparat un apartament in zona Dr Taberei – Bucuresti, et 3/3, bloc vechi, fara subsol sau demisol. Odata ce m-am apucat de ... (vezi toată discuția)
Robinet pe apa rece între vecini Valibr77 Valibr77 Locuiesc la parter și vecinii de la ultimele etaje(3si4) ne inunda frecvent, instalația fiind veche de cele mai multe ori ei nefiind acasa cu lunile ... (vezi toată discuția)