avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu aparatul de aer conditionat..
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu aparatul de aer conditionat..

Ce pot sa fac? Am o vecina care ma anunta ca ma va da in judecata dc aparatul meu de aer conditionat continua sa elimine apa pe peretele exterior al apartamentului dansei. I-am anuntat pe cei de la service-ul de unde am cumparat aparatul...dansii mi-au spus ca aparatul functioneaza in parametrii normali, cei de la opc la randul lor mi-au spus ca nu au de ce sa ia masuri asupra firmei de service ...pt ca normal aparatul nu are nicio defectiune. Intrebarea e ce sa fac eu: ma uit la aparatul de aer conditionat ca la o piesa de decor sau sa ma risc si sa-i dau drumul? Are vecina vreo sansa sa castige pt ca i-am pricinuit stricaciuni peretelelui?
Cel mai recent răspuns: gabyta , utilizator 12:56, 12 Decembrie 2008
Daca aparatul e montat mai sus de balconul dv atasati un furtun si colectati apa rezultata de l;a condens.
Daca e montat mai jos de balcon montati o teava , un furtun pe perete pana jos la sol, pe o terasa, etc.
Am vazut multe conducte care aduc apa din condens pana pe trotuar.
Aparatele de aer conditionat in functionare normala, elimina intr-adevar apa care trebuieste eliminata. Sigur ca nu este normal ca apa eliminata de aparatul dvs. sa curga pe peretii imobilului si vecina dvs. are dreptate. Cautati un "mester" care sa ataseze la furtunul de eliminare a apei o tevusca din plastic de o lungime potrivita, astfel incat apa eliminata sa fie indepartata de peretele imobilului. Chestie de intelegere... Succes!
Va multumesc pt sfaturi! Voi incerca sa gasesc mesterul. O zi buna si ......Sarbatori Fericite!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparat aer conditionat cleo24774 cleo24774 Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si am un aparat de aer conditionat care are furtunul de condens undeva pe latura balconului inchis. In fiecare vara am ... (vezi toată discuția)
Ac-ul meu picura pe copertina vecinului c14h3r c14h3r Buna ziua, Detin un aer conditionat de prin 2008. Toate bune si frumoase pana prin 2013 cand vecinul de la etajul 1 (eu stau la 4) si-a montat o copertina de ... (vezi toată discuția)
Aerul conditionat al vecinului bamiro bamiro Buna seara, Vecinul de la etajul 5 foloseste pe timp de iarna pentru incalzirea apartamentului trei aparate de aer conditionat. Problema este ca doua dintre ... (vezi toată discuția)