avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate Asdfg.0

Activitate Asdfg.0

Buna ziua! Am făcut separatie de bunuri cu soțul meu, iar acum accesez un credit ipotecar pe 30 de ani. Soțul va avea vreun drept asupra imobilului in caz de divorț?
Și eu cum pot sa aflu dacă are?

ynocentta a scris:

Daca vanzatorul nu este proprietarul vehicolului ,legal nu poate sa va prezinte certificat fiscal auto pentru ca nu are notat auto pe rolul sau fiscal
Daca asupra vehicolului exista impuse restrictii la instrainare si masura asiguratorie a sechestrului ,pana nu se achita amenda sechestrul nu va fi ridicat

Am cumpărat o mașină de la o persoana care nu este proprietarul în acte. Mi-a spus ca îmi va da fiscalul, și bineînțeles ca nu mi l a mai dat. Am luat legătura cu proprietarul la telefon, și mi a spus ca nu îmi poate da fiscalul deoarece are sechestru pus pentru o amenda de rovinieta în valoare de 1.100 lei. Se poate asa ceva?
Ce este de făcut?
Răspuns la discuția Executare silita
Mulțumesc!
Bună seara! Soțul meu a făcut înaintea căsătoriei un credit pe care nu l-a achitat. A întrat în biroul de credit și are executare silita. Noi intenționăm sa cumpărăm un teren. Banca poate sa îl execute silit pe bunul luat în timpul căsătoriei, chiar dacă el a făcut creditul înainte?