avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am făcut separatie de bunuri cu soțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am făcut separatie de bunuri cu soțul meu, iar acum ...

Buna ziua! Am făcut separatie de bunuri cu soțul meu, iar acum accesez un credit ipotecar pe 30 de ani. Soțul va avea vreun drept asupra imobilului in caz de divorț?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:42, 2 Noiembrie 2024
Daca va contribui si el la plata ratelor, sau la renovare....., va trebui sa-l despagubiti.
Nu va deveni proprietar, dar va avea un drept de creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ... Monesha Monesha Buna ziua. Soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ipotecar apartamentul in care locuim acum. Apoi au divorțat. A trebuit să \"vândă\" ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial credit imobiliar popa_florin popa_florin Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc si as dori sa semnez un contract prenuptial cu viitoarea sotie. Eu detin un apartament cumparat cu credit ipotecar pe 30 ... (vezi toată discuția)
Imobil bun propriu - bun comun dupa casatorie? kenshy kenshy Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Din ce stiu si din ce am citit, nici un bun propriu nu devine bun comun dupa casatorie, prin urmare nici un imbil de ... (vezi toată discuția)