In februarie urmeaza sa nasc. CCC as vrea sa il impart cu sotul (eu un an, el un an) si eventual se vor suprapune, intrucat am vazut ca e acceptabil. Intrebarea mea ar fi cat de repede pot ramane insarcinata din nou astfel incat sa beneficiez de toate indemnizatiile?
Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am mentionat si camera video care are inregistrarile video si apartine de firma de securitate a mall-ului. Totodata m-am indreptat si impotriva firmei de paza.
In aceasta perioada am incercat sa dau de lucratorul de la dosarul meu care nu raspundea, iar intr-un final acesta m-a sunat pe un numar privat ca sa imi spuna ca nu a facut rost de inregistrarile video inca pentru ca e foarte ocupat cu alte dosare.
Presupun ca inregistrarile sunt deja sterse, iar politia nu a fost in stare sa aduca nici o dovada a furtului la dosar.
Intentia mea era ca firma de paza sa imi dea contravaloare bicicletei deoarece nu si-au facut datoria.
Imi puteti spune ce se poate face in aceasta situatia tinand cont de indolenta politiei?