avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate elizatutuianu

Activitate elizatutuianu

Buna ziua,

In februarie urmeaza sa nasc. CCC as vrea sa il impart cu sotul (eu un an, el un an) si eventual se vor suprapune, intrucat am vazut ca e acceptabil. Intrebarea mea ar fi cat de repede pot ramane insarcinata din nou astfel incat sa beneficiez de toate indemnizatiile?

Multumesc!
Buna ziua,

Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am mentionat si camera video care are inregistrarile video si apartine de firma de securitate a mall-ului. Totodata m-am indreptat si impotriva firmei de paza.
In aceasta perioada am incercat sa dau de lucratorul de la dosarul meu care nu raspundea, iar intr-un final acesta m-a sunat pe un numar privat ca sa imi spuna ca nu a facut rost de inregistrarile video inca pentru ca e foarte ocupat cu alte dosare.
Presupun ca inregistrarile sunt deja sterse, iar politia nu a fost in stare sa aduca nici o dovada a furtului la dosar.
Intentia mea era ca firma de paza sa imi dea contravaloare bicicletei deoarece nu si-au facut datoria.
Imi puteti spune ce se poate face in aceasta situatia tinand cont de indolenta politiei?

Multumesc,
Eliza