avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, In februarie urmeaza sa nasc. CCC as vrea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, In februarie urmeaza sa nasc. CCC as vrea sa il impart ...

Buna ziua,

In februarie urmeaza sa nasc. CCC as vrea sa il impart cu sotul (eu un an, el un an) si eventual se vor suprapune, intrucat am vazut ca e acceptabil. Intrebarea mea ar fi cat de repede pot ramane insarcinata din nou astfel incat sa beneficiez de toate indemnizatiile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 13 Noiembrie 2023
Perioadele de CCC nu se pot suprapune sot /sotie pentru acelasi copil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate laviniaoprea laviniaoprea buna ma numesc oprea lavinia si sunt in concediul de maternitate am nascut in 11 martie 2008 si sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2010 as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de concediu crestere copil? iosep-laura iosep-laura Bună ziua, am o întrebare dacă puteți sa îmi răspundeți, sunt însărcinată dar nu pot beneficia de indemnizatie crestere copil pt ca nu am o ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)