avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Andra990

Activitate Andra990

Buna seara,as dori sa subinchiriez pentru booking/regim hotelier. Imi puteti spune cum pot face asta ca persoana fizica?in legalitate?care sunt pasii?
Buna ziua,as dori sa subinchirez o garsoniera pentru booking/airbnb .Dupa ce voi face contractul de inchiriere cu proprietarul,trebuie facuta firma sau pot face acest lucru si ca persoana fizica?in legalitate?Care sunt pasii pentru a incepe acest procesc in legalitate?
Buna ziua ! Am si eu cateva curiozitati .. o prietena a inchiriat un spatiu pentru salon de unghii si de gene si acum mai are o camera noua in acelasi spatiu si mi-a propus sa imi fac niste posturi de frizerie ( cred ca incap vreo 2 ).. vreau sa intreb cum se face sa impartim legal acelasi spatiu , ce forma juridica m-ar avantaja si cum sa procedez .. ca sa se pupe bine toate astea .. pentru ca tipa asta nu are cod caen pentru frizerie si nu vrea sa se complice .. acum nu stiu daca doua societati diferite pot imparti un spatiu si in ce fel? nu stiu mai multe lucruri, daca ma puteti ajuta cu niste sfatuti va rog mult !
Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa vindem afacerea.Ulterior acesta spune ca in cazul in care nu o vindem in termenul limita stabilit de el(asociatul) acesta vine si ia scaunele,mesele si aparatura din aceasta si le foloseste in uz personal.Cum pot proceda in aceasta situatie?
Buna ziua,ma confrunt cu o problema.Am o cafenea pe care doresc sa o vand la parterul unui bloc.Avem contract de inchiriere facut pe 2 ani.Insa din cauza unor probleme nu mai putem tine afacerea si dorim sa o vindem.Presedintele blocului ne a spus ca fara acordul lui noi nu putem sa vindem nimanui si ca el nu doreste sa vina altcineva ca poate urmatorii partoni nu vor fii ok.Cum putem proceda?