avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... As dori sa subinchiriez pentru booking/regim hotelier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

As dori sa subinchiriez pentru booking/regim hotelier

Buna seara,as dori sa subinchiriez pentru booking/regim hotelier. Imi puteti spune cum pot face asta ca persoana fizica?in legalitate?care sunt pasii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Subînchiriere in regim booking Saniel Saniel Salutare îmi poate explica și mie cineva ce pași trebuie sa urmez daca asi dorii sa subînchiriez in regim booking un apartament .Recent am aflat de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa îl închiriem ... Nico chetan Nico chetan Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa îl închiriem în regim hotelier. Care sun pașii ce trebuie urmați pentru a lucra legal? Dorim sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartamente in regim hotelier - persoana juridica SuperSuppa SuperSuppa Buna ziua, Dupa lungi cautari, mai ales pe internet, nu am reusit sa gasesc un ghid sau sfaturi care sa ma ajute pe acest subiect asa ca apelez aici la ... (vezi toată discuția)