avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa îl închiriem ...

Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa îl închiriem în regim hotelier. Care sun pașii ce trebuie urmați pentru a lucra legal? Dorim sa lucram ca persoana fizica, nu pfa sau SRL... Dacă îl înregistrăm pe booking cum se procedează cu tva-ul? Se poate cere cod tva ptr persoana fizica? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:28, 22 August 2022
Buna seara.
Aveti atasat un link edificator.
[ link extern ]
multumesc, dar am invatat pe de rost acest link dar nu ma lamureste
Este vorba de faptul ca Booking presteaza servicii intracomunitare ptr care noi ar trebui sa platim TVa
Nu stiu cum se procedeaza daca suntem persoana fizica nu firma
Intersul dv de inchireire apartament in regim hotelier implica schimbarea destinatiei spatiului ,care impune parcurgerea unei proceduri legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am un apartament cu 2 camere persoana fizica, care ... Didinaaaaaa Didinaaaaaa Buna seara, Am un apartament cu 2 camere persoana fizica, care sunt pasi legali pt.a-l putea inchiria in regim hotelier ??? Multumesc celor care ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Casa cu doua camere pe care doresc sa o inchiriez in scop turistic, pe persoana fizica MIREMARIATORNEA MIREMARIATORNEA Buna ziua. Sunt la inceput de drum si nu ma poate lamuri nici macar ANAF ul care sunt primii pasii pe care trebuie sa i parcurg.. Am o casa cu doua camere pe ... (vezi toată discuția)