avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Am un apartament cu 2 camere persoana ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Am un apartament cu 2 camere persoana fizica, care ...

Buna seara,
Am un apartament cu 2 camere
persoana fizica, care sunt pasi legali pt.a-l putea inchiria in regim hotelier ???
Multumesc celor care ma ajuta cu un raspuns!!
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 16:29, 1 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trecand peste probleme care vor aparea cu asociatia de proprietari si vecinii dv aveti mai jos un link care va lamureste.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2023
w_v_w_v, utilizator
Aveți și aici :

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa îl închiriem ... Nico chetan Nico chetan Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa îl închiriem în regim hotelier. Care sun pașii ce trebuie urmați pentru a lucra legal? Dorim sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul chirias "persoana juridica" cezariuliu cezariuliu Buna seara, Poate cineva sa ma ajute cu cateva informatii legate de urmatoare problema. Apartamentul de deasupra este inchiriat de proprietar unei firme ... (vezi toată discuția)