avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Subînchiriere in regim booking
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Subînchiriere in regim booking

Salutare îmi poate explica și mie cineva ce pași trebuie sa urmez daca asi dorii sa subînchiriez in regim booking un apartament .Recent am aflat de posibilitatea asta dar nu am nici cea mai mica informație ,va rog daca se poate sa îmi oferiți un răspuns cât mai complet și cât mai lămuritor .Mulțumesc!
Buna ziua!

Vedeti Ordinul de ministru 510/2022.

Puteti inchiria in regim hotelier imobilul proprietatea dvs. Nu puteti subinchiria in regim hotelier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier ... Sbalcanu Sbalcanu Buna ziua, In cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier (AirBnb, Booking, sau prin oricare alta firma) este necesar acordul vecinilor? In blocul ... (vezi toată discuția)
Chemare în judecată pentru clasificarea apartamentului în regim hotelier?. OanaMK OanaMK Bunicii mele, în vârstă de 86 de ani, i s-a deschis acțiune civilă în instanță de către vecina de sus pentru că Bunica nu i-a semnat / dat acordul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Grundy Grundy Buna ziua! Am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fac parte de putin timp din comitetul executiv al unui bloc si m-am lovit de cateva lucruri pe ... (vezi toată discuția)