Din punctul meu de vedere, se poate formula plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prevăzută de art. 244 din Codul Penal.
Înainte de a vă putea înscrie la masa credală, va fi necesar să rezoluționați contractul, solicitand restituirea sumelor platite.
Pentru o solutie juridica 100% corecta, va fi necesar sa dati contractrul spre verificare unui avocat.
AnnaMm a scris:
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns.
As mai avea o nelămurire....pentru ce anume se poate face plângere penala(fapta la care se poate incadra)
Mulțumesc.
Termenul de finalizare este 20.12.2022, dar el nu a construit absolut nimic.
Eu îmi vreau banii Înapoi, iar el clar nu are de unde sa ii dea.
Am discutat cu el nu are de unde da banii.
irina.pricop a scris:
Parerea mea este ca pana in momentul de fata nu ne aflam in fata unei fapte penale. Nu inca. Solutia este strict inscrierea la masa credala insa .... Ar tb vazut contractul prin care ati cumparat, termenii acestuia, termenul de livrare, punerea in posesie, momentul transmiterii dreptului de proprietate. Cam greu sa se pronunte cineva asa. Nu-mi dau seama in ce masura aveti calitatea de creditor pana cand nu vad un contract, ceva.
Parerea mea este ca pana in momentul de fata nu ne aflam in fata unei fapte penale. Nu inca. Solutia este strict inscrierea la masa credala insa .... Ar tb vazut contractul prin care ati cumparat, termenii acestuia, termenul de livrare, punerea in posesie, momentul transmiterii dreptului de proprietate. Cam greu sa se pronunte cineva asa. Nu-mi dau seama in ce masura aveti calitatea de creditor pana cand nu vad un contract, ceva.