avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Rog opinie: Avem o achiziție directă pentru care am ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Rog opinie: Avem o achiziție directă pentru care am primit ...

Rog opinie:
Avem o achiziție directă pentru care am primit 2 oferte....(aparat aer conditionat)
Prima oferta este 1500 lei fără tva, a doua oferta 1501 lei -firma nu este plătitoare de tva.
Pe care o alegem ca având pretul cel mai mic?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:33, 23 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca firma dvs e platitoare de TVA si are de unde recupera TVA facturat de la prima oferta aia e cu pretul mai mic fiind de 1500 lei pret de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare licitatii publice RobertoIF RobertoIF am urmatoarea situatie: la o licitatie publica prin SEAP am oferta de la o firma neplatitoare de TVA si de la una platitoare de TVA. Oferta de la firma ... (vezi toată discuția)
Pretul cel mai scazut? caty33 caty33 as vrea sa organizez o licitatie pentru servicii vechiul prestator precum si alti ofertanti nu sunt platitori de TVA ofertarea se va face la pret fara TVA ... (vezi toată discuția)
Trecere la platitor tva emilpiros emilpiros buna ziua. daca ma poate ajuta cineva... am o intreprindere individuala, neplatitor TVA comert. Problema e ca , desi am produse foarte cerute, la distribuirea ... (vezi toată discuția)