avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Emilian2001

Activitate Emilian2001

Răspuns la discuția Am luat teapa, ce pot face?
buna seara, am cumparat un telefon de pe olx.ro. persona mia trimis telefonul prin fan curier si a ""eu nu am stiut" pus ca prima sa dau banii si dupa coletul. deci a venit curierul iam dat banii si dupa fata de el am deschis acolo era doar o cutie goala si curierul a zis ca nu poate face nimic. ma poate ajuta cineva ? este prima data cand primesc prin curier si nu am stiut

irina_irina a scris:

Asa am patit si eu acum aprox. o saptamana. Daca coletul a venit prin posta, poti sa vb cu d-nele de la posta sa vezi cand vor ajunge banii la posta din orasul respectiv si sa te duci la politie acolo. Eu am fost la politia orasului respectiv in ziua in care trebuiau sa ajunga banii, am depus o plangere, iar acestia au luat legatura cu cel care era trecut pe colet (un om sarac care pt 50 lei promisi a dat buletinul altcuiva sa depuna coletul) si am recuperat banii. La mine a fost vb de o suma mult mai mare 2.700 lei. Coletul l-am lasat dovada la politie. Important este sa nu ridice respectivul banii.

buna seara, am cumparat un telefon de pe olx.ro. persona mia trimis telefonul prin fan curier si a ""eu nu am stiut" pus ca prima sa dau banii si dupa coletul. deci a venit curierul iam dat banii si dupa fata de el am deschis acolo era doar o cutie goala si curierul a zis ca nu poate face nimic. ma poate ajuta cineva ? este prima data cand primesc prin curier si nu am stiut.