avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara, am cumparat un telefon de pe olx.ro. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara, am cumparat un telefon de pe olx.ro. persona mi-a ...

buna seara, am cumparat un telefon de pe olx.ro. persona mia trimis telefonul prin fan curier si a ""eu nu am stiut" pus ca prima sa dau banii si dupa coletul. deci a venit curierul iam dat banii si dupa fata de el am deschis acolo era doar o cutie goala si curierul a zis ca nu poate face nimic. ma poate ajuta cineva ? este prima data cand primesc prin curier si nu am stiut.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:53, 25 Iunie 2022
buna seara, Asa si , care este intrebarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios in urma vanzarii la distanta ContSters202716 ContSters202716 Am creeat o licitatie pentru un iphone 4 folosit. Am pus poze reale cu el, i-am descris defectele (avea unele zgarieturi) si toate datele tehnice. Cineva a ... (vezi toată discuția)