avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Activitate Valeriu Lalac

Activitate Valeriu Lalac

mulțumesc pentru opinie!
Nu, nu am făcut nimic... și nu am plătit masina. Mulțumesc!
Mulțumesc mult!
Vă urez toate cele bune!
Buna ziua,
Mulțumesc pentru că a-ți reacționat la întrebarea mea!
La ănceput de an am făcut un contract de vânzare-cumpărare auto, Ford , 1965. Când mi-a venit contractul de la Mangalia, am realizat că nu pot face ITP fără să investesc destul de mult in reparații (ultimul ITP a fost făcut în 2013).
Am vorbit cu proprietarul sa-i întorc masina înapoi. El este de acord. Nu vem nici o obligație unul față de altul decât contractul trecut și stampilat la primăria Mangalia și scoaterea de la fisc.
Ideea este de a face o anulare de contract cu proprietarul. Această anulare să fie trimisă la primăria/fisc Mangalia împreună cu actele de la Remat (proprietarul predă masina la remat).
Vă rog să-mi spuneți dacă aveți cunostințe de cauză in acest domeniu și mă puteți ajuta!
Mulțumesc!
Bună ziua la toată lumea!
Am nevoie de un model (formular) de revocare (anulare) contract de vânzare-cumpărare auto persoane fizice.
În Google nu am găsit. Probabil are o altă denumire.
Mulțumesc anticipat
Bună ziua. Am facut un contract de vnzare cumpărare auto. Contractul a fost înregistratv la Primărie si scos de la fiscul proprietarulu. Când am primit contractele (3 exemplare de la Mangalia,... eu stau in București) si am început procesul de inregistrare pe numele meu am gasit o problemă în acte - ITP -ul a fot făcut ultima dată in 2013. Pot anula acest contrac si în ce fel? Mulțumesc!