avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am facut un contract de vnzare cumpărare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am facut un contract de vnzare cumpărare auto. Contractul ...

Bună ziua. Am facut un contract de vnzare cumpărare auto. Contractul a fost înregistratv la Primărie si scos de la fiscul proprietarulu. Când am primit contractele (3 exemplare de la Mangalia,... eu stau in București) si am început procesul de inregistrare pe numele meu am gasit o problemă în acte - ITP -ul a fot făcut ultima dată in 2013. Pot anula acest contrac si în ce fel? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:11, 28 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine va duceti si faceti ITP (chiar si dusa pe platforma), daca masina e in regula. Cum naiba ati cumparat masina, din poze pe internet ?
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua la toată lumea! am nevoie de un model (formular) ... Valeriu Lalac Valeriu Lalac Bună ziua la toată lumea! Am nevoie de un model (formular) de revocare (anulare) contract de vânzare-cumpărare auto persoane fizice. În Google nu am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar din câmpina ... Gabi974 Gabi974 Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar din Câmpina care o cumpărase de la cineva din București. Deși a spus că după ce primește fiscalul de ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)