avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua la toată lumea! Am nevoie de un model ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua la toată lumea! Am nevoie de un model (formular) ...

Bună ziua la toată lumea!
Am nevoie de un model (formular) de revocare (anulare) contract de vânzare-cumpărare auto persoane fizice.
În Google nu am găsit. Probabil are o altă denumire.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu Lalac , utilizator 15:35, 24 Octombrie 2022
Buna ziua, nu exista asa ceva. Trebuie sa redactati dvs. o rezolutiune amiabila a contractului in functie de clauzele contractuale si de legislatia aplicabila. Daca nu va descurcati, apelati la un avocat pentru redactare. Mare atentie cum formulati pentru ca din start incurcati termenii, nu este vorba nici de revocare, nici de anulare, si este posibil sa gresiti daca nu apelati la un profesionist.
Nu o sa găsiți, prin simplul motiv ca vânzarea e un contract ce nu poate fi revocat.
Care e problema de fapt?
Buna ziua,
Mulțumesc pentru că a-ți reacționat la întrebarea mea!
La ănceput de an am făcut un contract de vânzare-cumpărare auto, Ford , 1965. Când mi-a venit contractul de la Mangalia, am realizat că nu pot face ITP fără să investesc destul de mult in reparații (ultimul ITP a fost făcut în 2013).
Am vorbit cu proprietarul sa-i întorc masina înapoi. El este de acord. Nu vem nici o obligație unul față de altul decât contractul trecut și stampilat la primăria Mangalia și scoaterea de la fisc.
Ideea este de a face o anulare de contract cu proprietarul. Această anulare să fie trimisă la primăria/fisc Mangalia împreună cu actele de la Remat (proprietarul predă masina la remat).
Vă rog să-mi spuneți dacă aveți cunostințe de cauză in acest domeniu și mă puteți ajuta!
Mulțumesc!
Mulțumesc mult!
Vă urez toate cele bune!
Asa cum v-am spus va trebuie o conventie de revocare a contractului, nu de anulare. Va poate ajuta un avocat cu redactarea daca nu va pricepeti, nu exista model.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am facut un contract de vnzare cumpărare auto. contractul ... Valeriu Lalac Valeriu Lalac Bună ziua. Am facut un contract de vnzare cumpărare auto. Contractul a fost înregistratv la Primărie si scos de la fiscul proprietarulu. Când am primit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am cumpărat un auto în 2012 care nu a mai circulat ... dragosmiu dragosmiu Bună ziua. Am cumpărat un auto în 2012 care nu a mai circulat de atunci și la care nu sa mai reînnoit polița rca itp de atunci. Am făcut contract v-c ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism - problema taxa auto uclaudiu uclaudiu Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o inscriu ... (vezi toată discuția)